Datum od
Datum do

08.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani pred povratno tekmo z golom prednosti
Zbirko četrtkovih zmag slovenskih klubov v tekmovanjih UEFA je dopolnil še Maribor. Štajerci so povedli z golom Josipa Iličića, po izenačenju Vojvodine pa je v 97. minuti za minimalno prednost vijolic zadel Hilal Soudani.
08.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje na Irsko z minimalno prednostjo
Nogometaši Celja so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige premagali irski Shamrock Rovers z 1:0 (1:0). Povratna tekma bo čez en teden na Irskem.
08.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Moldavijo s tremi zadetki prednosti
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo premagali Šerif Tiraspol s 3:0 (1:0). Povratna tekma bo čez en teden v Moldaviji.
07.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celjani v boj za UEFA Evropsko ligo
Albert Riera druge epizode na klopi Celja ni pričel v skladu s klubskimi ambicijami, saj je porazu v Bratislavi sledil še spodrsljaj v Murski Soboti. Državni prvaki so zdaj misli usmerili v kvalifikacije UEFA Evropske lige, v četrtkovem večeru bodo z oslabljenim moštvom gostili irski Shamrock Rovers.
07.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani gostijo novosadsko Vojvodino
Poraz v romunski Craiovi ni bil usoden, nogometaši Maribora pa so se tudi po zaslugi zmage v Ljudskem vrtu uvrstili v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Štajerci se bodo po Botevu in Universitatei udarili še z Vojvodino.
07.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji v tretjem krogu kvalifikacij s Šerifom
Ljubitelji nogometa bosta v četrtkovem večeru znova uživali v kar treh mednarodnih preizkušnjah slovenskih klubov. Kot prvi se bodo v lov po novo evropsko zmago podali nogometaši Olimpije, ki bodo skušali pozitivno serijo podaljšati v obračunu s Šerifom iz Tiraspola.
05.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje, Maribor in Olimpija dobili tekmece v četrtem krogu kvalifikacij
Celje, Maribor in Olimpija, ki slovenski nogomet še vedno predstavljajo v tekmovanjih Evropske nogometne zveze, so po današnjem žrebu v švicarskem Nyonu dobili morebitne tekmece v četrtem krogu kvalifikacij evropskih tekmovanj.
01.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Maribor kljub porazu v tretji krog kvalifikacij
Nogometaši Maribora so v Romuniji izgubili povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige, a poraz z izidom 3:2 ni bil usoden. Mrežo Universitatee sta zatresla Josip Iličić in Arnel Jakupović.
01.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija preskočila prvo evropsko oviro
Nogometaši Olimpije so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacija za UEFA evropsko konferenčno ligo v poljskih Gliwicah premagali ukrajinsko Polisjo Žitomir z 2:1 (1:1). Ljubljančani so se tako uvrstili v 3. kvalifikacijski krog, potem ko so prvo tekmo doma dobili z 2:0.
01.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Bravo zaključil evropsko pot
Nogometaši Brava so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za UEFA evropsko konferenčno ligo v Ljubljani izgubili proti zrinjskemu iz Mostarja z 1:3 (1:1). Ljubljančani so tako izpadli iz evropskih tekmovanj, čeprav so prvo tekmo v gosteh dobili z 1:0.
30.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Visok poraz v Bratislavi
Nogometaši Celja so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov v Bratislavi izgubili proti Slovanu z 0:5 (0:2). V naslednji krog so se tako prebili Slovaki, ki so v Celju igrali 1:1. Slovenski državni prvak pa bo evropske boje nadaljeval v 3. krogu kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo.
30.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
V Romunijo po še eno zmago
Maribor je v tretjem poskusu dočakal prvo evropsko zmago v sezoni 2024/25. Vijoličasti so bili v Ljudskem vrtu boljši od Universitatee Craiovi, pred domačimi navijači so romunsko mrežo zatresli dvakrat.
30.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
V poljske Glivice po tretji krog kvalifikacij
Zeleno-beli v uvodu letošnje sezone poznajo zgolj in samo zmage, novo bodo v četrtkovem večeru napadali tudi na povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Se bodo zmaji veselili tudi v Glivicah?
30.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zmago v Mostarju potrditi pred polnimi tribunami v Šiški
Minuli četrtek je bil za slovenski nogomet izredno uspešen, z zmago v Mostarju so ga obogatili tudi nogometaši Brava. Ljubljančani bodo v domači Šiški proti Zrinjskemu napadali še drugo evropsko napredovanje.
29.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
V Bratislavi z novim trenerjem za evropsko jesen
Si lahko Celjani že v Bratislavi priigrajo evropsko jesen? Državni prvaki po remiju na domači zelenici za takšen scenarij potrebujejo zmago in napredovanje, v dvoboj s Slovanom pa jih bo popeljal povratnik na klop Albert Riera.
25.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Bravo slavil v gosteh
V drugem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige je po Olimpiji in Mariboru slavil še Bravo, ki so v gosteh premagali bosanski Zrinjski z 1:0 (1:0). Povratna tekma bo 1. avgusta v Ljubljani.
25.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani izkoristili številčno prednost
Po Olimpiji je tudi Maribor dobil domačo tekmo drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Štajerci so dobro uro dvoboja odigrali z igralcem več, odpor Universitatee pa sta v drugem polčasu strla Jan Repas in Arnel Jakupović.
25.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Florucz in Pinto zadela za lepo prednost Olimpije
Nogometaši Olimpije so v domačih Stožicah dobili prvo tekmo drugega kroga kvalifkacij UEFA Evropske konferenčne lige. Mrežo ukrajinske Polisje Žitomir sta v drugem polčasu srečanja zatresla Raul Florucz in Diogo Pinto.
24.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Brez zmagovalca v Celju
Nogometaši Celja so v prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov igrali neodločeno 1:1 (1:1) s Slovanom Bratislavo. Povratna tekma bo 30. julija na Slovaškem.
23.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Bravo po novo zmago v Mostar
Bravo je s preobratom v Walesu prišel do napredovanja ter tako uspešno opravil s krstnima nastopoma v evropskih tekmovanjih. Connah's Quay Nomads je zdaj že preteklost, Šiškarji pa pogledujejo proti četrtkovemu gostovanju v Mostarju.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
25
26
27

DELI NA