Datum od
Datum do

11.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Iz Bolgarije s tesnim porazom
Tudi dvoboj v bolgarskem Plovdivu se je razpletel v korist nasprotnika slovenskega predstavnika v kvalifikacijah UEFA Evropske lige. Maribor bo v domačem Ljudskem vrtu lovil gol zaostanka, Botev je na domačem igrišču slavil z izidom 2:1.
11.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Bravo v Wales z golom zaostanka
Nogometaši Brava so v prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij konferenčne lige izgubili z valižanskim Connah's Quayem z 0:1 (0:0). Povratna tekma bo 18. julija v Walesu.
10.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
V Talinu odjeknila petarda
Nogometaši Celja so na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Talinu premagali Floro s 5:0 (3:0). Povratna tekma bo 16. julija v Celju.
10.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Maribor v Bolgariji pred številčnim občinstvom
Botev iz bolgarskega Plovdiva bo prvi evropski nasprotnik Maribora, ki sezono 2024/25 pričenjajo v kvalifikacijah UEFA Evropske sezone.
10.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Pri Bravu odštevajo do evropskega krsta
Bravo bo v letošnji sezoni eden od novincev v evropskih tekmovanjih. Ljubljančani se veselijo krstnega mednarodnega nastopa, v dvoboj z valižanskim klubom Connah's Quay Nomads pa vstopajo kot neporaženi v poletnih pripravah.
09.07.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celjani evropsko sezono pričenjajo v Estoniji
Državni prvaki Celjani bodo kot prvi od slovenskih predstavnikov v evropskih tekmovanjih odprli sezono 2024/25. Grofje bodo v kvalifikacijah UEFA Lige prvakov gostovali v Estoniji.
19.06.2024 | Mednarodna tekmovanja
Izžrebali pare drugega kroga kvalifikacij, tekmeca dobili tudi zmaji
Danes je bil na sedežu UEFA opravljen žreb za drugi krog kvalifikacij evropskih nogometnih pokalov. V bobnu so bili tudi štirje slovenski klubi, in sicer Celje, Maribor, Olimpija in Bravo.
18.06.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje z estonskimi prvaki, Maribor najprej v Bolgarijo, Bravo gosti Valižane
Ples kroglic v Nyonu je določil, kdo bo v prvem krogu kvalifikacij za evropska tekmovanja stal nasproti Celju, Mariboru in Bravu.
14.12.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija evropsko pot sklenila z zmago
Olimpija je evropsko pot sklenila z zmago. V Bratislavi je bil dvakrat natančen Pedro Lucas.
13.12.2023 | Mednarodna tekmovanja
Za konec evropske sezone še v Bratislavi
Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo zgodovinsko leto 2023 sklenili z evropskim gostovanjem v Bratislavi. Slovan bo zadnji nasprotnik zmajev v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige.
30.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Stožicah izgubila z Lillom
Olimpija je na zadnji domači tekmi v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige izgubila z Lillom, ki je zmajem dokončno zaprl vrata do evropske pomladi. Ljubljanska mreža se je zatresla dvakrat.
29.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na zadnji domači tekmi z Lillom
Francoski Lille bo zadnji gost ljubljanskih Stožic v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. Olimpija bo po zmagi na tekmi s Klaksvikom napadala nove točke.
09.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Sualehe in Nukić za zgodovinsko zmago Olimpije
Ljubljančani se veselijo krstne zmage v skupinskem delu evropskih tekmovanj. Olimpija je prevladovala skozi celotno tekmo, zmaji pa so odpor gostov z igralcem več strli v končnici srečanja, ko sta zadela rezervista David Sualehe in Mustafa Nukić.
08.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji po maščevanje za poraz na Ferskih otokih
Nogometaši Olimpije bodo na četrti tekmi skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige lovili prve točke. V Stožicah se bodo pomerili s ferskim Klaksvikom, ki je pred dvema tednoma v Torshavnu slavil z 0:3.
26.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija s Ferskih otokov praznih rok
Gostovanje na Ferskih otokih se ni razpletlo po načrtih Olimpije. Klaksvik je zeleno-belo mrežo zatresel trikrat, na drugi strani pa je svojo ohranil nedotaknjeno.
25.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na Ferske otoke po prve točke v skupinskem delu
Zmaji na prvih dveh preizkušnjah skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige niso bili rezultatsko uspešni, v taboru slovenskih prvakov pa verjamejo, da se bo to spremenilo že na četrtkovi tekmi s ferskim Klaksvikom.
25.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Za slovo od UEFA Mladinske lige prvakov remi z nemškim prvakom
Mladinci Maribora so v prvem krogu UEFA Mladinske lige prvakov izzvali vrstnike Mainza, po porazu na domači tekmi pa so na gostovanju pri nemškem prvaku pred tri tisoč gledalci iztržili neodločen izid.
24.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora v nemški Mainz brez bele zastave
V tem tednu bosta na evropskem odru dejavna kar dva slovenska kluba, saj mladinsko selekcijo Maribora čaka povratna tekma prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Vijoličasti bodo v dvoboju z Mainzem lovili dva zadetka zaostanka s srečanja v Ljudskem vrtu.
05.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija tesno izgubila s Slovanom
Nogometaši Olimpije so v domačih Stožicah izgubili drugo tekmo skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige. Za zmago Slovana iz Bratislave je z bele točke zadel Aleksandar Čavrić.
04.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Prvič v skupinskem delu v domačih Stožicah
Nogometaši Olimpije so se z gostovanja v Lillu vrnili brez točk, v četrtek pa se bodo prvič v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige predstavili še v domačih Stožicah. Nasprotnik zmajev bo Slovan iz Bratislave.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA