Datum od
Datum do

15.10.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Pomurke na vrhu s preobratom, Erženova štirikrat v mrežo
Beltincih je 200 gledalcev videlo pravo dramo, prvi polčas pa je pripadel gostjam, ki so vodile s kar 1:3. Zadeli sta Sanja Malinić (2) in Moira Murič. V drugem polčasu so domačinke prišle na svoj račun – z delnim rezultatom 4:0 so prišle do zmage s 5:3. Tanja Vrabel in Mateja Zver sta dosegli po dva, kapetanka Manja Rogan pa en zadetek.
14.10.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Štirje derbi med sosedi na lestvici
V Beltincih se bosta za sam vrh pomerili Pomurje Teleing in Rudar Škale, za 3. mesto bo boj med Radomljami in Maribor, tretji sosedski obračun na lestvici bo v Novem mestu, zadnji pa v Slovenj Gradcu. Prosta pa je Dornava.
08.10.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Vrablova štirikrat, Levačičeva trikrat, derbi Radomljam
Povedle so Radomeljčanke, v 17. minuti je zadela Nina Predanič. Na 1:1 je v 33. poravnala Kaja Jerina, da bi Emina Todorović spet povedal gostje v vodstvo (39.). Rezultat prvega dela je postavila Lara Ivanuša v 41. Lucija Grad je v 84. minuti obudila up na preobrat, a je Lara Ivanuša v naslednji minuti postavila končni izid – 2:4.
07.10.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Derbi v Jevnici
Danes so na sporedu štiri tekme SŽNL. Derbi bo v Jevnici, kamor prihajajo Radomlje. Slovenj Gradec gostuje v Mariboru, državne prvakinje Teleing Pomurje pa pri Velesovem. Dornava odhaja v Velenje.
01.10.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: 38 zadetkov, desetica Pomurja Teleing
Radomeljčanke so prišle do prve prvenstvene zmage, obračun s Krko pa je sodila mednarodna sodnica Tanja Subotič. Povedle so gostje – v 15. minuti je zadela Amina Mujanović (drugič je zabila v 87. minuti), temu pa so sledili štiri žoge v Krkini mreži. Ob koncu je bilo 8:2, s po dvema zadetkoma pa so se v domači vrsti izkazale Lara Ivanuša, Natalija Golob in Pamela Begić. Gostje so tekmo končale z desetimi igralkami, ker je bila v 73. minuti izključena Pia Smukovič.
30.09.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Prvakinje gostijo vijolice, Krka v Radomlje
Danes so na sporedu štiri tekme SŽNL. Maribor gostuje v Beltincih, Velesovo Kamen Jerič odhaja v Dornavo, Jevnica v Slovenj Gradec, Krka pa v Radomlje.
24.09.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Vrablova se je vrnila z golom, sedmici Krke in Rudarja Škal
Državne prvakinje Teleing Pomurje so v zadnej četrt ure strl odpor Jevnice in prišle to tretje zmage. Družbo na vrhu jim dela še Rudar Škale, ki je bil suveren na gostovanju pri Velesovu Kamen Jerič (0:7). S prav tako zmago se lahko pohvalijo tudi igralke ŽNK Krka, medtem ko je Maribor s 3:0 odpravil Dornavo. Tekmovanje se nadaljuje 30.9.
23.09.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
Po reprezentančnem odmoru se nadaljuje ženska liga
Po reprezentančnem odmoru se v prvi plan vrača ligaško tekmovanje, z njim pa štiri nedeljske tekme. Vse štiri se pričnejo ob 16. uri.
03.09.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Zverova petkrat, Jerina trikrat, Pomurke kar 16:0
Druga najvišja zmaga (in hkrati prva, odkar so v ligi) kroga je pripadla Radomeljčankam, ki so s teniških 6:0 zmagale v Slovenj Gradcu. Blestel je Natalija Golob, ki je zadela za 1:0 in 2:0, dva zadetka je dodala še Emina Todorović.
02.09.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Prvakinje proti Krki, Radomlje v Slovenj Gradec
S tekmami 2. kroga se nadaljuje državno prvenstvo v SŽNL. Državne prvakinje gostijo Krko, v Slovenj Gradec prihajajo Radomlje, v Velenju gostuje Maribor, Jevnica pa se bo pomerila z Dornavo.
26.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
FOTO + VIDEO: Prvakinje napolnile mrežo, kapetanki Špur in Jereb o tekmi
»Zgodilo se je, česar sem se bala. V tekmo smo šle s strahom, hitro smo dobile tri brezvezne gole. Poizkušale smo vse, dobro smo igrale, jih na trenutke celo nadirgale. A nismo zadele. V drugem delu smo bili bolj agresivne, a smo dobili nekaj naivnih golov, pa še dve poškodbi sta se nam zgodili. Upam, da iz tega potegnemo kaj dobrega. Sem pa vesela, ker smo imele dobro podporo s tribun, klubsko vodstvo se je izkazalo in potrudilo pri promociji srečanja.«
26.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
SŽNL: Pomurke suverene v Radomljah, Rudar s polnim plenom iz Jevnice
S štirimi tekmami prvega kroga se je začelo državno prvenstvo za članice, uvodne štiri tekme pa so prinesle po dve zmagi gostov in domačink.
25.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
Novinke nad prvakinje, Žgančeva iz Velenja v Italijo
S tekmami prvega kroga se danes začenja državno prvenstvo za članice (že 21. po vrsti), naslov prvaka brani ŽNK Teleing Pomurje, v ligi pa bo nastopalo devet ekip, novinec prihaja iz Radomelj.
24.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
Tanja Vrabel na bolniški, verjame pa v svoje soigralke
»Bilo je na tekmi kvalifikacij za ligo prvakinj. Vratarka litovske zasedbe je šla na žogo, prav tako tudi jaz. Pri tem sva trčili, dobila sem močan udarec v koleno.«
18.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
Pozitivni odmevi in ocene po kvalifikacijah za ligo prvakinj
»Nastop je bil dober in pozitivne. Uvrstitev je realna, čeprav če se ne bi na prvi tekmi prestrašili igralk, kot so Inke Grings, bi se dalo morda iztržiti še kaj več. Kljub temu si vse igralke zaslužijo čestitke za uvrstitev. Le želimo si lahko še več takih turnirjev in tudi trenutka, ko se bo eden od slovenskih klubov prebil v redni del lige prvakinj.«
16.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
FOTO: Državne prvakinje odpravile tudi Turkinje
V drugem polčasu sta obe zasedbi dosegli po en zadetek, domačinke pa so dobile tudi zaslužen aplavz domače publike.
16.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
Slovenke z visoko zmago proti Turkinjam po 2. krog lige prvakinj
Slovenske prvakinje bodo danes zaključile s kvalifikacijskem turnirjem lige prvakinj, ob petih se bodo pomerile še s turškim prvakom, tekma pa bo v beltinškem športnem parku.
13.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
Trener Jančar ponosen na igralke, ki se jim je pri 1:0 odprlo
»Tekma je bila dobra, narekovale smo tempo do zadnje sekunde,. Trudile smo se, dale smo vse od sebe. V prvem delu sem zapravila enajstmetrovko. Prvič sem zadela, a je bila ena od naših igralk prehitro preko črte. V drugo mi je žoga ušla preko noge, a smo v drugem polčasu vse nadoknadile.«
13.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
FOTO: Atomske Pomurke s kar 9:1 odpravile nebogljene Litvanke
V vrstah 11-kratnega baltiškega prvaka so med polčasom menjali vratarko (namesto Kaselyte je vstopila Boyko), a tudi to ni pomagalo gostjam. V drugem polčasu so jim Pomurke napolnile mrežo.
13.08.2012 | Ženska nogometna liga Triglav
LP: Pomurke proti Litvankam po prvo zmago
Ekipa Gintra prihaja iz litovskega mesta Šiauliai. Gre za 11-kratnega državnega in 7-kratnega pokalnega prvaka Litve. V ligi prvakinj nastopajo od leta 2003, enkrat pa so se veselile tudi domačega superpokala (2006).
1
2
3
...
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

DELI NA