Datum od
Datum do

29.06.2024 | A
Ne bojimo se Portugalske
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri čaka tekma osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski. Slovenska javnost z zanimanjem pričakuje obračun z enim favoritov prvenstva, tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić verjame v uspeh.
28.06.2024 | A
Stekla prodaja vstopnic za Portugalsko
Evropska nogometna zveza (UEFA) je danes, kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala UEFA evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo. 
28.06.2024 | A
Karničnik: Portugalci so videli, da se z nami ne gre šaliti
Slovenska nogometna reprezentanca je v Wuppertalu prešla v odločilen del priprav na ponedeljkovo tekmo proti Portugalski v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji. Misli pred obračunom v Frankfurtu je razkril Žan Karničnik, eden tistih, ki so zaznamovali skupinski del turnirja.
27.06.2024 | A
Kek: Hočem, da gremo svojo pot
Slovenska nogometna reprezentanca je imela danes bolj sproščen dan pred petkovim nadaljevanjem priprav na osmino finala na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Selektor Matjaž Kek je del prostega časa namenil slovenskim novinarjem, ki jim je, kot je predhodno obljubil za preboj v osmino finala, postregel kosilo. A obenem je spregovoril tudi o resnejših temah.
27.06.2024 | A
Šeško najhitrejši na Euru, Bijol z največ izbitimi žogami
Slovenski izbrani vrsti je v torek uspel zgodovinski preboj med najboljših 16 reprezentanc na stari celini. Poleg izjemnih predstav so se varovanci Matjaža Keka izkazali tudi v statističnih podatkih, v katerih izstopata predvsem Benjamin Šeško in Jaka Bijol. Gnezda Čerin med najboljšimi tekači.
26.06.2024 | A
V osmini finala s Portugalsko
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji pomerila proti Portugalski. Dvoboj bo v Frankfurtu na sporedu v ponedeljek ob 21. uri.
26.06.2024 | A
Informacije o vstopnicah za tekmo osmine finala
Spoštovani navijači slovenske reprezentance, z veseljem vas obveščamo, da se bo prodaja vstopnic za izločilne boje EURO 2024 pričela 28. junija, ob predvidoma 10. uri.
26.06.2024 | A
Kek: Dokazali smo, da si zaslužimo biti na evropskem prvenstvu
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po zgodovinski uvrstitvi v osmino finala evropskega prvenstva v Nemčiji poudaril, da je najbolj zadovoljen s tem, da je Slovenija dokazala, da si zasluži biti na EP in v izločilnih bojih.
25.06.2024 | A
Slovenija gre naprej!
Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj. Potem ko je v zadnjem krogu skupinskega dela v Kölnu igrala 0:0 z Anglijo, se je prebila v osmino finala evropskega prvenstva v Nemčiji.
25.06.2024 | A
FOTO: Vse večja navijaška vročica
Po Stuttgartu in Münchnu je navijaška vročica, hkrati pa tudi vremenska, zajela tudi Köln, ki bo ob 21. uri na slovenski dan državnosti gostil odločilno tekmo v skupini C nogometnega evropskega prvenstva v Nemčiji med Slovenijo in Anglijo. Navijači obeh vrst se že zgrinjajo na dogovorjena zbirališča.
25.06.2024 | A
Slovenija danes proti Angliji za zgodovinski preboj v izločilne boje
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 21. uri v Kölnu igrala zadnjo tekmo v skupini C evropskega prvenstva v Nemčiji. Izbranci Matjaža Keka se bodo merili z Angleži in so po remijih z Danci in s Srbi, obakrat je bilo 1:1, še v igri za napredovanje v osmino finala. Na tekmi je znova pričakovati tudi veliko število slovenskih navijačev.
24.06.2024 | A
Kek: Srečo je treba izzvati
Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 21. uri v Kölnu igrala zadnjo tekmo v skupini C evropskega prvenstva v Nemčiji. Izbranci Matjaža Keka se bodo merili z Angleži in so po remijih z Danci in s Srbi, obakrat je bilo 1:1, še v igri za napredovanje v osmino finala.
23.06.2024 | A
Brez strahu nad Angleže
Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 21. uri v Kölnu igrala odločilno tekmo na evropskem prvenstvu v Nemčiji. V igri je preboj v osmino finala, tekmec pa prvi favorit skupine Anglija. V slovenskem taboru so prepričani, da ji lahko ob novi dobri predstavi zagrenijo življenje.
23.06.2024 | A
Informacije za obiskovalce - navijače bo ogrevala Siddharta
Slovenska reprezentanca na tretji tekmi z Anglijo odloča o svoji usodi na evropskem prvenstvu 2024. Za čim boljšo pripravljenost navijačev bo s posebnim koncertom poskrbela Siddharta, ki bo ogrevala Slovence v fan coni Tanzbrunnen.
22.06.2024 | A
Boštjan Cesar: Igralci so pripeljali to poezijo do zadnje tekme
Reprezentanca je po petkovi regeneraciji opravila trening pred tekmo z Anglijo, ki bo odločala o tem, ali se bodo Slovenci prebili v izločilne boje evropskega prvenstva v Nemčiji. Prva razmišljanja pred torkovim obračunom z Angleži je predstavil pomočnik selektorja Boštjan Cesar, ki ima z Angleži veliko izkušenj.
21.06.2024 | A
Dokler smo v igri, ne bomo spustili glav
Slovenska nogometna reprezentanca se je po četrtkovem neodločenem izidu 1:1 proti Srbiji v Münchnu že vrnila v svojo bazo v Wuppertal ter opravila regeneracijski trening s pogledom, usmerjenim že proti Angliji, ki jo na evropskem prvenstvu v Nemčiji čaka v torek ob 21. uri v Kölnu. Novo presenečenje ni izključeno, pravijo Slovenci.
20.06.2024 | A
Kek: Ekipi se bo to enkrat vrnilo
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po dramatičnem razpletu tekme 2. kroga evropskega prvenstva v Nemčiji, ko je Slovenija v Münchnu igrala 1:1 s Srbijo, dejal, da je po eni strani ponosen, po drugi pa je priokus razočaranja. A kot je dodal, se bo ekipi to enkrat vrnilo.
20.06.2024 | A
Odlična predstava Slovencev, ki so v zadnji sekundi ostali brez zgodovinske zmage
Nogometaši Slovenije so bili v Münchnu na pragu prve zmage na evropskem prvenstvu, a so po vodstvu, za katerega je zadel Žan Karničnik, v zaključnih sekundah podaljška izgubili dve točki.
20.06.2024 | A
Odštevanje do tekme s Srbijo
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Po neodločenem izidu z Danci bodo izbranci Matjaža Keka poskusili točkovni izkupiček izboljšati na obračunu s Srbijo. Ta pa po porazu z Angleži zmago v četrtek nujno potrebuje, Slovenijo pa bi tri točke popeljale na prag osmine finala.
20.06.2024 | A
Navijaška mrzlica narašča
Slovenska nogometna reprezentanca bo v Münchnu v četrtek igrala drugo tekmo evropskega prvenstva, ko se bo pomerila s Srbijo. V bavarski prestolnici je bilo dan pred pričakovanim romanjem tisočih slovenskih nogometnih navdušencev na tekmo, ki bi lahko odločala o napredovanju v izločilne boje tekmovanja, zaznati vse več slovenskih barv.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
107
108
109

DELI NA