30.07.2024 | A
V prodaji vstopnice za tekmi z Avstrijo in Kazahstanom

Slovenska nogometna reprezentanca se po uspešnem Evropskem prvenstvu 2024 podaja proti novim izzivom. Varovanci Matjaža Keka bodo septembra pričeli z nastopanjem v Uefa Ligi narodov, kjer jo čaka zahtevna skupina B3 z Avstrijo, Norveško in Kazahstanom.

Slovenija bo tekmovanje odprla z dvema domačima tekmama v Stožicah. Naši fantje bodo 6. septembra ob 20.45 gostili Avstrijce, 9. septembra ob 20.45 pa sledi še obračun z izbrano vrsto Kazahstana.

Za sosedski obračun vlada veliko zanimanje, saj sta obe reprezentanci na evropskem prvenstvu v Nemčiji pustili dober vtis. Slovenija in Avstrija sta se sicer doslej štirikrat pomerili, eno zmago so vknjižili Slovenci, kar trikrat pa so bili uspešnejši Avstrijci. Slednji zasedajo visoko 22. mesto na mednarodni lestvici Fife, na 52. mestu pa je Slovenija.

Nekoliko nižje, na 109. mestu, se nahaja izbrana vrsta Kazahstana, ki je stara znanka slovenske nogometne reprezentance iz kvalifikacij za Euro 2024, kjer so Slovenci vknjižili kar dve zmagi. Bodo Kekovi izbranci uspešni tudi tokrat?

Vstopnice so že v prodaji na standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije.

VSTOPNICE:

2. KATEGORIJA:

Cena vstopnice za odrasle: 25€
Cena vstopnice za dijake/študente/upokojence: 15€
Cena vstopnice za otroke do 14. leta starosti: 10€

1. KATEGORIJA:

Cena vstopnice za odrasle: 30€
Cena vstopnice za dijake/študente/upokojence: 20€
Cena vstopnice za otroke do 14. leta starosti: 15€

BELI VIP:

Preveri ponudbo..
Cena vstopnice za odrasle: 100€
Cena vstopnice za otroke do 14. leta starosti: 60€

MODRI VIP:

Ponudba vključuje:

  • Bogato ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač Pivovarne Union in Vinakoper
  • Sedež na ločenem delu tribune

Cena:

Cena vstopnice za odrasle: 60€
Cena vstopnice za otroke do 14.leta starosti: 40€

VIP:

Preveri ponudbo..
Povpraševanje naslovite na hospitality@nzs.si

PRODAJNA MESTA:

Eventim.si, Bencinski servisi Petrol, Uradni prodajalni 11TS v Ljubljani.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.

KUPI VSTOPNICE:

SORODNE NOVICE

  • 13.08.2024 | A
    Vanja Drkušić novi nogometaš Zenita
    Slovenski nogometni reprezentant Vanja Drkušić je postal član Zenita iz Sankt Peterburga, je ruski klub sporočil na svoji spletni strani. Drkušić, ki se je odlično izkazal v slovenski izbrani vrsti na evropskem prvenstvu v Nemčiji, je z Zenitom podpisal petletno pogodbo.
  • 03.08.2024 | A
    Žan Vipotnik na Otok
    Slovenski nogometni reprezentant Žan Vipotnik bo kariero nadaljeval pri valižanski ekipi Swansea City, ki igra v drugem kakovostnem razredu angleškega nogometa. Vipotnik je bil doslej član Bordeauxa, a je zaradi bankrota kluba postal prost igralec.
  • 19.07.2024 | A
    Žan Celar novi član angleškega drugoligaša QPR
    Petindvajsetletni napadalec Žan Celar, ki je za slovensko nogometno reprezentanco odigral 13 tekem, se je iz Lugana preselil v London, k ekipi Queens Park Rangers. Ta igra v angleški drugi ligi in je že potrdila prestop.
  • 02.07.2024 | A
    Dobrodošli doma!
    Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, so se po zgodovinskem dosežku danes na Kongresnem trgu v Ljubljani navijačem zahvalili za vso podporo med EP. Nogometaši so ob zahvalah poudarili tudi željo po čimprejšnjem vnovičnem takšnem sprejemu.
  • 02.07.2024 | A
    Pozdravite slovenske junake na Kongresnem trgu
    Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljkovi tekmi osmine finala UEFA evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo po zgodovinskem dosežku danes ob 18. uri svojim privržencem za podporo zahvalili na Kongresnem trgu v Ljubljani.
  • 02.07.2024 | A
    Kek: Dokazali smo, kako se bori za dres
    Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.
  • 01.07.2024 | A
    Bravo, fantje!
    Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3, potem ko so Josip Iličić, Jure Balkovec in Benjamin Verbič zgrešili vse tri strele z bele točke.
  • 01.07.2024 | A
    Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
    Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
  • 01.07.2024 | A
    Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
    Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.

DELI NA