16.05.2011 | 2. SNL
Aluminij povišal prednost

Vodilna ekipa 2. slovenske nogometne lige Aluminij je v 25. krogu gostovala pri Dravinji in po remiju brez golov iztržila le točko. Še slabše je šlo drugemu moštvu z lestvice, Interblock je moral pred domačimi gledalci z 0:1 priznati premoč Beli Krajini. Labod Drava je z 1:0 ugnala Krško, Dob Šmartno z 2:0, Šenčur in Mura 05 pa sta remizirala 1:1.?

IB INTERBLOCK - BELA KRAJINA 0:1 (0:1)?

Ljubljana, gledalcev 160, sodniki: Klinc, Skok in Kopajnik (vsi Ptuj).

Strelec: 0:1 Lalović (37.).

IB Interblock: Čelofiga, Cankar, Selimović, Centrih, Mihelič, Tabot, Krljanović, Zadnikar (od 46. Fink), Vrhunc (od 57. Podlogar), Majcen, Čehić (od 46. Valenčič).

Bela krajina: Pašagič, Gorše, Žižić, Svilar, Kočevar, Rahmanovič, Sašek (od 65. Štukelj), Lalović (od 89. Rustemi), Dervišević, Balkovec (od 83. Spudić), Žigon.

Rumeni kartoni: Selimović, Cankar, Tabot; Svilar, Žižić, Žigon, Lalović, Štukelj, Dervišević.

Rdeč karton: /.

KRŠKO - LABOD DRAVA 0:1 (0:1)?

Krško, gledalcev 200, sodniki: Fekonja (Lendava), Vukan (Apače), Smej (Fokovci).

Strelec: 0:1 Spahič (21.).

Krško: Ljubojević, Ribič, Petric, Barkovič, Pilipovič, Mostarlič, Mitič, Jakolić (od 46. Smukovič), Lulić, Slivšek (od 46. Vrčko), Gazibegović (od 57. Drnovšek).

Labod Drava: Vrečko, Gorinšek, Pečnik, Toplak, Perkovič, Spahić, Čeh, Kulčar, Kurež (od 75. Pranjić), Kokol (od 82. Kajtazi), Roškar.

Rumeni kartoni: Mostarlič; Kulčar, Pečnik, Čeh, Gorinšek, Pranjić.

Rdeč karton: /.

DRAVINJA KOSTROJ - ALUMINIJ 0:0?

Slovenske Konjice, gledalcev 300, sodniki: Šart (Prevalje), Kmetec (Orehova vas), Gabor (Martjanci).

Strelci: /.

Dravinja Kostroj: Kotnik, Hankić, Gašparič, Tolar, Rošer (od 89. Čakš), Vodopivec, Grašič (od 89. Rožmarič), Lazarevič, Štante, Grašič, Agić (od 64. Ramot).

Aluminij: Murko, Medved, Bingo, Djokić, Režonja, Sambolec, Topolovec, Pučko (od 88. Majer), Vračko (od 75. Vračko), Bajlec, Lugonjič (od 71. Rešek).

Rumeni kartoni: Vodopivec, Hankić, Lazarevič; Bingo, Rešek, Kmetec.

Rdeč karton: /.

GARMIN ŠENČUR - MURA 05 1:1 (1:0)?

Šenčur, gledalcev 100, sodniki: Horvat (Šmartno pri Litiji), Kopač (Spodnja Idrija), Vidali (Gračišče).

Strelca: 1:0 Hauschen (32.), 1:1 Bohar (90., 11-m).

Garmin Šenčur: Curanović, Babič, Kukavica, Brezarič, Aljančič, Frantar, Mušić, Narobe, Hauschen, Čatić, Košnik (od 82. Šmid).

Mura 05: Draković, Kous, Rogač, Janža, Horvat, Kouter (od 79. Mauko), Bohar, Lotrič (od 66. Narobe), Janža (od 73. Gruškovnjak), Sprečo, Janev.

Rumeni kartoni: Brezarič, Narobe, Hauschen, Kukavica, Karajković.

Rdeč karton: /.

ŠMARTNO 1928 - ROLTEK DOB 0:2 (0:1)?? ?

Šmartno ob Paki, gledalcev 100, sodniki: Babnik (Ljubljana), Tompa (Turnišče), Koren (Turnišče).

Strelca: 0:1 Vuk (6.), 0:2 Simič (87.).

Šmartno 1928: Pusovnik, Veler, Omerović, Babić, Jahić, Jelen (od 60. Dragosavac), Kolenc, Lenošek (od 67. Bolha), Zamernik, Bizjak, Podbrežnik (od 22. Plesnik).

Roltek Dob: Goropečnik, Mešanović E., Mešanović D., Radulovič (od 46. Kovjenić), Škof (od 75. Ovijač), Avbelj (od 64. Avbelj), Mitrakovič, Vuk, Stanko, Klopčič, Vezirovič.

Rumeni kartoni: Jahić, Jelen, Omerović; Radulovič, Mešanović D., Mešanović E.

Rdeč karton: Jahić (55., drugi rumeni).

Tekst: STA

SORODNE NOVICE

  • 05.10.2024 | 2. SNL
    Krog domačih zmag
    Aluminij je s petkovo zmago proti Slovanu začasno skočil na vrh drugoligaške lestvice, a so Kidričane s sobotno zmago v primorskem obračunu z Dekani s prvega mesta izrinili Goričani. Po osmih odigranih tekmah gostujoče ekipe še čakajo na prvo točko.
  • 02.10.2024 | 2. SNL
    Pred kamerami Velenjčani in Biljenci ter Bistričani in Ptujčani
    Drugoligaši bodo oktober odprli s tekmami deveta kroga. Pred kamerami Sportkluba se bodo že v petek udarili Velenjčani in Biljenci, v prenosu na spletni strani NZS pa si boste lahko v soboto ogledali štajerski spopad Bistrice in Drave.
  • 29.09.2024 | 2. SNL
    Uvodni dvoboj na Kodeljevem Bistrici, Gorica ostaja na vrhu
    Slovan je v uvodni tekmi osmega kroga 2. SNL gostil Bistrico, zmage pa so se razveselili Štajerci. Goričani so z zmago v Tolminu ostali na vrhu lestvice, tekma v Biljah ni bila odigrana.
  • 25.09.2024 | 2. SNL
    Vodilna Gorica v Tolminu, Dravinja v štajerskem dvoboju z Aluminijem
    Osmi krog bo zadnji v prvi polovici jesenskega dela 2. SNL, na vrhu lestvice pa ga pričakuje Gorica, ki bo v soboto, tudi s prenosom na spletni strani NZS, gostovala v Tolminu. Kamere Sportkluba bodo na štajerskem obračunu Dravinje in Aluminija.
  • 22.09.2024 | 2. SNL
    Gorica ponovno na vrhu, Grosupeljčani remizirali s Taborom
    Grosupeljčani so, čeprav so izgubljali z 0:2, remizirali s Sežanci, ki so tako vrh lestvice predali Goričanom. Modro-beli so se na prvo mesto vrnili po domači zmagi proti novomeški Krki.
  • 18.09.2024 | 2. SNL
    Prenosa iz Beltincev in Kranja
    V 2. SNL je čas za sedmi krog prvenstva. Vodilni Tabor bo že v petkovem večeru gostoval pri Grosupeljčanih, pred kamerami Sportkluba pa se bodo v nedeljo pomerili Kranjčani in Bistričani. V prenosu na spletni strani NZS bo moč spremljati dvoboj Beltincev in Bilj.
  • 14.09.2024 | 2. SNL
    Grosupeljčani slavili na Ptuju, Tabor z zmago na vrh lestvice
    Krka je za prvo domačo zmago v sezoni premagala Ilirijo, Drava pa je na svojem igrišču izgubila z Grosupeljčani. Prve zmage v sezoni so se razveselili Bistričani, Tabor je z zmago proti Beltincem skočil na vrh 2. SNL, saj je Gorica v primorskem dvoboju remizirala v Biljah.
  • 11.09.2024 | 2. SNL
    Sosedski dvoboj v Biljah, kamere na Ptuju in v Sežani
    Drugoligaši bodo med petkom in nedeljo odigrala tekme šestega kroga. Biljenci in vodilni Goričani se bodo pomerili v sosedskem obračunu, na Sportklubu boste lahko spremljali petkov dvoboj Drave in Brinja, kamera NZS pa bo pospremila sobotni obračun Tabora in Beltincev.
  • 08.09.2024 | 2. SNL
    Aluminij po preobratu ugnal Krko, trenerski bratski obračun Damjanu Gajserju
    Dvoboj Tabora in Gorice, po štirih krogih vodilnih klubov 2. SNL, v Sežani ni postregel z zadetki, Kidričani so s preobratom v režiji Jake Domjana premagali Krko. Dravinja je napolnila mrežo Tolmina, Dekani so bili boljši od Slovana, trenerski dvoboj bratov Gajser pa je dobil Damjan.
  • 05.09.2024 | 2. SNL
    Gorica v dvoboju vodilnih v Sežani, v prenosu tekma Ilirije in Bilj
    Za drugoligaše ni reprezentančnega premora, klubi bodo med petkom in nedeljo odigrali tekme petega kroga. Pred kamero NZS se bosta v nedeljo udarila Ilirija in Bilje, že petek pa bo postregel s spopadom vodilnih klubov 2. SNL, Tabor bo gostil Gorico.

DELI NA